Diensten

Naast het repareren van pallets is er meer waar ons bedrijf zich mee bezig houdt. Zo verhuren wij een aantal machines, beschikken wij over eigen vervoer en kunnen wij ook een palletpool beheren. Op deze pagina leest u hierover meer.

Verhuur sorteermachine

Wij verhuren een mobiele palletsorteermachine. Deze machine is 100% self-supporting: de heftruck kan mee, de machine kan zelf stroom opwekken door middel van een aggregaat en is zelf-lucht-voorzienend.

De machine is geschikt voor het sorteren van pallets met de volgende 3 afmetingen: 80×120, 100×120 en 110×130. De sorteermachine is volledig PLC gestuurd. De sorteerresultaten zijn af te lezen op het scherm. De pallets zijn te sorteren op 5 kwaliteitscriteria.

Deze machine kan als oplegger getrokken worden met een trekker en wordt toegelaten op alle Europese wegen.

Verhuur kistenwasser

De kistenwasser die wij verhuren is geschikt voor het wassen van kisten van verschillende afmetingen. De kistenwasser is mobiel, waardoor wij deze ook bij u kunnen brengen voor het wassen  en ontsmetten van uw vervuilde kisten zodat ze heel snel weer schoon en klaar staan voor het opslaan van uw volgende oogst.

Transport

Wij beschikken over eigen vervoer. Hierdoor is ons bedrijf niet afhankelijk van derden en blijft de kwaliteit en flexibiliteit tot aan de aflevering gegarandeerd. De vrachtwagencombinaties worden gezien als visitekaartje van ons bedrijf  en de chauffeurs dienen als laatste kwaliteitscontrole voor aflevering.

Beheren van een palletpool

Wij hebben de mogelijkheden om uw volledige palletpool te beheren. We zorgen voor de palletinname, reparatie, vervoer en het leveren van pallets voor uw bedrijf. Ook verzorgen wij de administratie die daar bij komt kijken.

© Dirk van der Jagt Handelsonderneming | Privacy | Dirk van der Jagt Beheer Website: AM Creatie